Bedrijfswagen reclame biedt veel kleine ondernemers de mogelijkheid om hun merk te promoten. Hierbij kun je denken aan bedrijfswagen bestickering in diverse formaten, maar ook aan volledige auto wraps. Hiermee kun je jouw bedrijfsgegevens communiceren, zoals je logo en je contactgegevens. Kortweg: bedrijfswagen belettering is jouw mobiele reclamebord. Bovendien biedt het beletteren van je bedrijfswagen veel voordelen. Dat is dan ook waar dit blog over gaat!

Eenmalige kosten

Het laten beletteren van je bedrijfswagen is een eenmalige aankoop. In vergelijking met bijvoorbeeld online marketingkanalen, waar je maandelijks een bepaald bedrag aan kwijt bent, heb je met bedrijfswagen reclame een eenmalig bedrag dat je dient te betalen. Vervolgens kun je dagelijks veel mensen bereiken en blijft je mooie bedrijfswagen belettering vele jaren zijn werk doen.

Bedrijfswagen reclame is nooit ongewenst

Veel vormen van reclame worden vaak door mensen als storend ervaren. Bestickerde bedrijfswagens vallen daar niet onder. Integendeel, Vaak bieden de mooie logo’s en de opvallende kleuren zelfs de nodige afleiding als je in de file staat.

Je bereikt veel mensen

Als je dagelijks naar je werk rijdt heb je al gauw een enorm bereik. Zo kun je dagelijks duizenden mensen bereiken en kun je, mits je een mooie reclame-uiting op je bedrijfswagen hebt laten beletteren, op de langere termijn onthouden. Mensen die je onthouden hebben en je een plekje hebben gegeven in hun brein, zullen ook eerder voor je bedrijf of merk kiezen, zodra ze je producten nodig hebben.

Betaalbare marketingoptie

Bedrijfswagen reclame is een uiterst betaalbare marketingoptie, vooral als we rekening houden met het enorme bereik. Verhoudingsgewijs betaal je per bereikte persoon een veel lager bedrag, dan dat je zou betalen voor elk ander kanaal, zowel offline als online.

Informeer je bij een signbedrijf

Wil je meer informatie ontvangen over bedrijfswagen reclame, of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Quickreclame.nl. Zij zijn als ervaren signbedrijf in staat om op maat gemaakte bestickering op jouw bedrijfswagen te monteren. Neem gerust contact op door te bellen naar 085 065 7470, of een mail te sturen naar [email protected]

Professioneel bedrijfswagen laten beletteren