Is je zoon of dochter binnen jarig? Wil je ideeën opdoen voor een leuk klassenuitje? Misschien heb je gewoon iets te vieren en wil je de kleine verassen met een onvergetelijk dagje klimmen en klauteren? Ballorig is het antwoord op je vragen. Met meer dan 40 indoor speelparadijzen in Nederland en Duitsland heb je altijd een vestiging bij jou in de buurt. De indoor speeltuinen zijn voorzien van vele speeltoestellen, trampolines, klimrekken en zelfs rodelbanen. Ga naar hun site en reserveer direct een dagje Ballorig!

40+ vestigingen

Ballorig heeft meer dan 40 vestigingen in Nederland en Duitsland. Het bedrijf is opgericht 1996 en maakte kort daarna een aanzienlijke groei door. De reden daarvoor is dat kinderen maar geen genoeg konden krijgen van de indoor speeltuinen. Het maakt niet uit waar je woont, er is altijd een binnenspeeltuin bij jou in de buurt. Alle vestigingen bieden vele opties. Denk aan uiteenlopende speeltoestellen waar kinderen op kunnen spelen en op kunnen klimmen, maar ook aan ballenbakken, klimwanden, springkussens en zelfs rodelbanen!

Ultiem speelparadijs

Ballorig heeft alles wat kinderen zoeken. Je vindt er eindeloos veel speeltoestellen, waar ze kunnen klimmen, klauteren, ontwijken, vallen en opstaan, en weer door. Bovendien doet Ballorig zijn naam als ultiem speelparadijs eer aan door alle vestigingen te voorzien van onder meer springkussens, klimwanden en rodelbanen. Springkussens zijn natuurlijk een uitgelezen kans om de vaardigheden te laten zien, evenals de klimwanden, waar kinderen veilig de ‘hoogte’ kunnen opzoeken.

Scherp geprijsde arrangementen

Qua arrangementen is er heel veel mogelijk bij Ballorig. Zo kunnen kinderen voor €11 een hele dag spelen en gebruikmaken van alle toestellen. Bovendien hebben ze recht op drie glazen limonade, één chips- of snoepzak en krijgt de jarige Job een cadeautje. Verder kun je gebruik maken een groepsarrangement voor peuters, dat beschikbaar is vanaf 15 kinderen. Hierbij betaal je €4,50 per kind. Dit arrangement geldt tevens alleen wanneer je voor 12:00 binnenkomt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van arrangementen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer je direct door hun site te bekijken: https://www.ballorig.nl/!

spelende kinderen in indoor speeltuin van Ballorig