Nu de lente volop begonnen is, beginnen veel mensen met de grote lenteschoonmaak. Maar blijf het dit jaar bij opfrissen, of is het tijd om het interieur eens een complete make-over te geven.

Wat waarom zou je altijd maar blijven zitten in een gedateerd interieur? Naast een lik verf op de muren is het ook interessant om eens te kijken naar nieuwe meubels, bijvoorbeeld van Maxfurn.

Maxfurn meubelen: stijlvolle kwaliteit

Maxfurn klinkt misschien Amerikaans of Engels, maar het is een echte Nederlandse meubelfabrikant. Het merk levert meubelen van hoge kwaliteit in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Maxfurn meubelen voldoen altijd aan hedendaagse eisen. Niet alleen op het gebied van bouwkwaliteit, maar ook als het gaat om stijl. De ontwerpers van de fabrikant volgen altijd de laatste interieurtrends. Wat betreft materialen ligt de nadruk met name op hoge kwaliteit hout en metaal. Dat zorgt voor maximale stabiliteit en een lange levensduur.

Het complete interieur vernieuwen

Wat zijn de mogelijkheden als je een compleet interieur wil vernieuwen met het aanbod van Maxfurn? Je komt een heel eind. Het merk maakt namelijk stoelen, tafels, kasten en banken.

Zoals gezegd, Maxfurn volgt de laatste trends op het gebied van woonstijlen. Daarom zijn stijlen als landelijk en industrieel sterk vertegenwoordigd. Met name industrieel is een stijl die de afgelopen jaren fors terrein heeft gewonnen. Industrieel vormgegeven meubelen ogen stoer en robuust. En dat valt in de smaak bij het grote publiek.

Hoe dan ook, als je graag bij de tijd wil blijven, heeft Maxfurn eigenlijk alles wel in huis op het gebied van meubelen. Daarmee is het merk een prima keuze bij het vernieuwen van je interieur.

Interieur vernieuwen Maxfurn

Online bestellen of ouderwets naar de winkel

Online shoppen zat al fors in de lift, maar de pandemie heeft het aantal online bestellingen nog eens een forse boost gegeven. Ook Maxfurn meubelen kan je online bestellen, er zijn meerdere webshops in Nederland die het merk verkopen.

Liever gewoon eens rustig rondkijken bij een meubelwinkel of boulevard? Dat is ook een goed idee. Even rustig proefzitten op een bank of stoel is toch wel handig, want het is een heel gedoe om een groot meubelstuk weer te retourneren als het niet goed bevalt.

Wat betreft fysieke winkels zijn er diverse opties in Nederland, als je interesse hebt in Maxfurn meubelen. Zo kan je bijvoorbeeld terecht bij Oosterwolde Wonen, een woonwinkel in Friesland: https://www.oosterwoldewonen.nl/