Bedrukte hoodies en t-shirts, je ziet ze overal. Dat is dan ook niet zo gek: het bedrukken van kleding heeft veel voordelen voor bedrijven en kan ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit blog geven we de belangrijkste redenen waarom elke werkgever bedrukte kleding moet overwegen.

Lopende promotie

Met bedrukte t-shirts bouw je een promotioneel leger voor jouw bedrijf. Stel dat het team een conferentie bijwoont, of zelfs een teamuitje heeft. In beide gevallen kan men niet om jouw merk heen en is de kans groter dat men meer over jouw merk te weten wil komen. Kortom: een effectieve manier om aan je merkbekendheid te werken.

Snel bedrukt

Tientallen, of zelfs honderden hoodies kunnen heel efficiënt worden bedrukt. Zolang het ontwerp en de druktechniek op voorhand gepland zijn, kan het bedrukken heel efficiënt worden gedaan.

Uiterst betaalbaar

Offline marketing is vaak best prijzig. Bedrukte kleding is daar een uitzondering op. Sterker nog, het is één van de goedkoopste offlinemarketingkanalen. Het resultaat is daarentegen wél groot. Bedrukte kleding zorgt vaak al op korte termijn voor een hogere merkbekendheid, vooral als het om multifunctionele kledings-items gaat, die dus vaak gedragen kunnen worden.

Maatwerk mogelijk

Qua ontwerp is er veel mogelijk. Heb je een geweldig design in gedachten, of wil je een grappige tekst bedrukken, het kan allemaal! Jij hebt het voor het kiezen. Daar komt nog bovenop dat menig drukkerij jou van een maatwerk ontwerp kan voorzien, mocht je daar behoefte aan hebben.

Goedkoop jouw bedrijfskleding laten bedrukken

Ben je erover uit en wil je goedkoop kleding laten bedrukken voor jouw bedrijf? Je bent bij Copy76 aan het juiste adres. Wij bedrukken al vele jaren uiteenlopende kledings-items en doen dit voor de scherpste prijzen. Bovendien zijn wij als copyshop gespecialiseerd in diverse soorten printwerk. Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken, of bel ons voor meer informatie!

Kleding bedrukken door Copy76