Kleuren maken het verschil. Ook in de badkamer! Of misschien juist in de badkamer. Je begint je dag vaak in de badkamer en hoe kun je de dag nu beter dan met een vrolijk gevoel. Kleur in je interieur brengt voor velen een zomers gevoel met zich mee. Voeg ook wat kleur toe aan je badkamer en zorg voor een goed begin van de dag. Alle trends die hier ter sprake komen zijn ook verkrijgbaar bij de badkamerspecialist van Friesland: Bakker-Postma!

Maak van je doucheputje een ware eyecatcher!

Van je doucheputje kun je iets erg moois maken. Hier heb je misschien nog nooit over nagedacht, maar het is toch echt zo! Tegenwoordig zijn er doucheputjes in het rond, vierkant, diamantvorm en als langwerpige slurf in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een gouden doucheputje, of een roségouden variant. Laat je waterafvoer opvallen door voor een geheel andere kleur te kiezen dan de omliggende tegels, of kies er juist voor om deze onopvallend te laten door de omliggende tegels in dezelfde kleur te kiezen. Eén ding is in elk geval zeker: je doucheputje mag ook gezien worden!

maak van je doucheputje een eyecatcher

Verwarming in een opvallende kleur

Lang, lang geleden mochten radiatoren eigenlijk niet gezien worden. Ze werden meestal in dezelfde kleur als de tegels gekozen, of standaard in het wit geleverd. Tegenwoordig is dat anders. Van jouw badkamerverwarming kun je prima een ware eyecatcher maken! Kies voor een verwarming in het zandgeel (de zomerse kleur van het strand), donkerblauw, donkergroen of juist in het zwart.

Kleuren die het mooiste staan in de badkamer

In de badkamer staat het mooi om wit te combineren met warme kleuren. Kies bijvoorbeeld voor één van de volgende kleuren:

  • Geel: deze kleur staat voor opgewektheid en vrolijkheid. Je moet echter wel oppassen met het gebruik van geel, want bij veelvuldig gebruik kan de kleur juist als afleidend worden ervaren.
  • Oranje: door oranje toe te voegen als accentkleur in de badkamer creëer je een retro gevoel. Deze kleur creëert warmte en vreugde! Perfect voor een zomers gevoel in huis dus, zelfs als het winter is.
  • Rood staat voor vreugde en warmte.

Welke kleuren heb jij toegevoegd aan je badkamer? Of welke kleuren ben je van plan om toe te voegen aan je badkamer?

rood als accentkleur in de badkamer