Als het op piepschuim reclame aankomt zijn er een aantal opties waar je uit kunt kiezen. Zo kiest menig bedrijf voor piepschuim letters en piepschuim logo’s. Daarnaast wordt piepschuim op maat ook steeds populairder. Dit blog gaat dieper in op de mogelijkheden, maar geeft ook de voordelen van styrofoam reclame-uitingen. Na het lezen weet je dus waar je uit kunt kiezen, en wat deze vorm van reclame voor jouw bedrijf kan betekenen.

Opvallende letters van piepschuim

Letters van piepschuim vallen op. We zien ze vaak in het groot langs de weg. Plaats je ze op een prominente locatie? Dan kan je bereik aanzienlijk toenemen. Bovendien zijn piepschuim letters praktisch onbreekbaar en kunnen ze voorzien worden van een extra beschermlaag, waardoor zelfs vandalen geen kans maken.

Logo’s die onthouden worden

Als bedrijf wil je natuurlijk onthouden worden. Vandaar dat het belangrijk is om met je marketing op te vallen. Met een groot logo van piepschuim laat je er geen gras over groeien. Net zoals bij letters van styrofoam geldt ook voor logo’s dat locatie een belangrijke factor is. Sta je op een centrale plek met een opvallend piepschuim logo? Dan zien mensen je de hele dag door en kan je merkbekendheid stijgen.

Op maat gemaakte styrofoam reclame

Naast logo’s en letters is het natuurlijk ook mogelijk om piepschuim reclame op maat te laten maken. Wat de vorm, kleur en het formaat ook moet zijn, het is allemaal mogelijk. Geef het door aan een signbedrijf en laat je desnoods adviseren over het ontwerp. Een professioneel signbedrijf kan moeiteloos een mooi ontwerp voor je tevoorschijn toveren, dat uiteraard aansluit op je huisstijl.

Overige figuren en vormen van piepschuim

Aangezien je met piepschuim qua vorm alle kanten op kan zien we dat veel grote en kleine bedrijven gebruik maken van creatieve piepschuim reclame. Piepschuim in de vorm van dieren, gebouwen, accessoires, je kunt het zo gek nog niet bedenken!

piepschuim logo van dean one