Wist je dat wijnvat- en whiskyvaten die niet meer geschikt zijn voor het rijpen van wijn en whisky, gebruikt kunnen worden voor het bouwen van unieke tuinmeubelen? Wijn- en whiskyvat meubelen worden ze genoemd. Unieke, rustieke items, die elke tuin nieuw leven inblazen. Wat is allemaal mogelijk met hergebruikte wijn- en whiskyvaten en waarom zou jij er dergelijke tuinmeubel moeten overwegen?

Houten regentonnen

Een erg populaire toevoeging aan je tuin. Houten regentonnen zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook veel voordelen. Regentonnen zijn namelijk erg duurzaam omdat ze gebruikt kunnen worden voor het opslaan van water, dat met de wat drogere maanden gebruikt kan worden om planten te bewateren, maar ook voor het schoonmaken van je auto. Daarnaast ontlast je met houten regentonnen het rioleringsstelsel en kunnen regenpijpen worden afgekoppeld van het riool.

Wijn- en whiskyvaten

Een andere veel gebruikte oplossing zijn wijn- en whiskyvaten. Beide vormen een prachtige, rustieke toevoeging aan je tuin. Uiteraard gaan ze perfect samen met andere wijnvat meubelen, maar ook met doorsnee tuinmeubelen. Het mooie aan wijn- en whiskyvaten is dat ze gemakkelijk te mixen zijn met diverse stijlen.

Tuinmeubelen

Als het op tuinmeubelen aankomt zijn de opties vrijwel onbeperkt. Als jij het kunt bedenken, kan het hoogstwaarschijnlijk ook wel vervaardigd worden. Denk aan luxe outdoor badkuipen, wijnvat plantenbakken, loungesets, tuintafels, tuinbanken en outdoor hondenhokken.

Ook als je op zoek bent naar indoor wijnvat meubels, heb je het voor het kiezen. Zo is het mogelijk om wijnvat stoelen te laten maken, maar ook barkrukken, statafels, eettafels, kunststof meubels en zelfs lampen.

Informeer je vrijblijvend bij Barrel Atelier

Ben je benieuwd geraakt naar wat er allemaal gemaakt kan worden van hergebruikte wijn- en whiskyvaten? Informeer je dan vrijblijvend bij Barrel Atelier: dé specialist op het gebied van unieke wijnvat meubelen. Je kunt de webshop bekijken om een idee te krijgen van wat de mogelijkheden zijn, maar direct bestellen is uiteraard ook mogelijk. Wil je liever met ze bellen? Dan kan naar 038 3760185. Liever mailen? Stuur dan je vragen naar [email protected].

Wijnvat stoel en tafel van Barrel Atelier